Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümü nedeniyle 03 -04 Temmuz tarihlerinde Ece Seçkin ile Haluk Levent konserlerinin kordon da yapılmasına Karamürsel ilçe esnafı tepki gösteriyor.

Gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel İlçe esnafı “ Pandemi nedeniyle 18 ay boyunca maddi olarak büyük zarar gördük. İşyerlerimizin kiralarını, faturalarını ve vergilerimizi ödeyemedik. Bu süreçte borç içinde yüzüyoruz. 01 Temmuz itibarı ile Türkiye olarak normalleşme dönemine geçtik.

Bundan sonra esnaf olarak para kazanacağız da  pandemi dönemindeki borçlarımızı ödeyeceğiz.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın a Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümü nedeni ile görkemli kutlama şenlikleri düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz.

03-04 Temmuz da Ece Seçkin ile Haluk Levent in konserlerinin Karamürsel merkez çarşı dan çok uzak kordon boyunda  yapılması  Karamürsel esnafına  büyük bir darbedir.

Bu konserlerin İlhan Çınar Alanında yapılması gerekir ki konsere gelen Karamürsel ve çevre halkı, ilçe esnafından dondurma, su alsın, yemek, tatlı yesin, çay bahçelerin de otursun ki, pandemi den büyük maddi zarar gören Karamürsel esnafı da para kazansında borçlarını ödesin.

Karamürsel Esnafı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ı çok seviyoruz.

Tahir Büyükakın Başkanımız, Karamürsel esnafının yanında olun ki,  03-04 Temmuz da Ece Seçkin ile Haluk Levent konserlerinin İlhan Çınar Alanına aktarın. Bizde para kazanalım. Geçmişte biriken borçlarımızı ödeyelim” diyorlar.

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı