Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur a ödül plaketini Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba takdim etti.

Karamürsel halkından Aktif Haber Gazetesine gelen talep doğrultusunda,

Karamürsel de pandemi sürecinde zor şartlar altında görev yapan doktorlarımız ve filyasyon ekibine hem teşekkür etmek, hem de başarılı çalışmalarının devamını dilemek üzere bir ödül töreni düzenlenmesi istenildi.

Aktif Haber Gazetesi,  Karamürsel halkının bu isteğini yerine getirerek ödül töreni düzenledi.

Karamürsel Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aktif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik, Karamürsel Devlet Hastanesi Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Göksel Kar, Karamürsel Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Seda Sibel Günbey,Karamürsel Filyasyon ekibi katıldı.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur a ödül plaketini Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba takdim etti.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur a ödül plaketini veren Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba yaptığı konuşmasında  “ Tüm sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde gösterdikleri çabalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Pandemi süreci bitmiş değil, bu yüzden vatandaşlarımızla birlikte bu süreci atlatmaya gayret edeceğiz. Bu zor süreçte sağlık çalışanlarımız elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Sağlık çalışanlarımıza ilk önce  sağlık sonra da  başarılarının devamını diliyorum. Bu süreçte hayatlarını kaybettiğimiz vatandaşlarımızı da Allahtan rahmet diliyorum. Yine bu süreçte Karamürsel Nüfus Müdürümüzü de kaybettik. Hastanelerde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Karamürsel halkının isteği üzerine Aktif Haber Gazetesi tarafından bu öneri ile gelindiğinde sağlıkçılarımızı tebrik etmeyi düşündük. Kocaeli İl Sağlık Müdürümüzün de nezaket göstererek bu törene  hem katıldığı için hem de ilçemize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah ülkemize huzur ve mutluluk versin. Karamürsel İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Ferhan Uğur a başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Ödül töreninde konuşma yapan Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur “ Sayın Karamürsel Kaymakamımıza, Kocaeli İl Sağlık Müdürümüze pandemi sürecinde desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca ekibime pandemi sürecinde özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci başarılı olarak atlatırız Herkese teşekkür ederim.” Şeklinde duygularını dile getirdi.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı