Yalova İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler Yalova Merkez Camii’nde Cuma Namazı sonrası aşılama çalışması yaptılar. Aşılama çalışmalarını Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray''da eşlik ederek aşılama çalışmasını takip ettiler.

.Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Yalova merkez cami avlusuna kurduğu aşı standıyla  65 yaşının üzerindeki vatandaşları, Sağlık Bakanlığı sistemi üzerinden kontrollerin sağlanmasından sonra 1. ve 2. doz Covid-19 aşılarını oldular.

Çeşitli nedenlerden dolayı aşı yaptırmak için hastanelere gidemeyen 65 yaş üstü vatandaşlar için kurulan stand da,  cami cemaatinden 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar, kayıtlarını yaptırdıktan sonra sıra beklemeden aşılarını oldu.

Camii avlusunda kurulan standı Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray'da ziyaret ederek, aşılama çalışmalarını takip ettiler. İnternet üzerinden ve telefondan Koronaviris aşısı için randevu alamadığını belirten yaşlılar kurulan stanta aşı olurken " Randevu alamamıştık. Şimdi aşı ayağımıza kadar geldi çok memnunuz'' dediler.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı