Kaytazdere Belediyesi evlerde kullanılmayan ikinci el kullanılabilir eşyaların toplayarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediyor.

İnsanları çok seven ve kendisini insanlara hizmet etmeye adamış olan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal örnek hizmetler yapmaya devam ediyor.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, bugüne kadar belediye görevlilerinin 63 adrese giderek kullanılabilir eşyaları aldıklarını ve ihtiyaç sahibi 34 eve taşıdıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Kangal: ‘’İkinci el kullanılabilir eşyalarınızı değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadıkları eşyaları ücretsiz olarak alıyor, belediyemize müracaatta bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. 
Göreve başladığım günden bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz. “Veren Elin Alan Eli Görmediği”  sevginin paylaşıldığı çalışmalarımızı  gayretle sürdürüyoruz, vatandaşlarımıza sizin eskiniz bir başkasının yenisi olabilir lütfen atmayın paylaşın diyoruz.

2020 yılı içerisinde 63 adrese giderek kullanılabilir eşyalarını alıp, İhtiyaç sahibi 34 eve taşımış olduk’’ dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı