İşadamı Fatih Erbaş İstanbul da faaliyet gösteren Mevsim Kuru Temizleme Limited Şirketini satın aldı.

Erbaş “45 Yıldır İstanbul’un bir çok semtinde hizmet vermiş olup, ustalar yetiştiren, istihdam sağlayan, İstanbul’da Kuru Temizleme Sektörünün Duayeni olarak bilinen Doğan Özdemir; Ağabeyimiz’in sahibi olduğu Mevsim Kuru Temizleme Ltd. Şirketi’ni Derin Gayrimenkul A.Ş olarak satın almış  bulunmaktayız.

Bizi tercih ettiği için Doğan Özdemir Ağabeyimize çok teşekkür ederim. Mevsim Kuru Temizleme Ltd. Şti. olarak 45 yılın verdiği tecrübe ile bugüne kadar olduğu gibi kaliteli ve hijyen kurallarına uygun olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ustalarımız aynı şekilde çalışmaya devam etmektedir. Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyacağız.  Mevsim Kuru Temizlemenin Telefon numarası 0 212 322 58 10-11 dir” dedi.

Karamürselli İşadamı Fatih Erbaş ın sahibi olduğu Urstur Travel, Genel Merkezi İstanbul da bulunan Derin Gayrimenkul Şirketi ile Karamürsel Şubesi, Eymen Profesyonel Yönetim, Beylerbeyi Profiterol şirketlerine İstanbul da faaliyet gösteren Mevsim Kuru Temizleme Ltd.Şti.ni de eklemiş oldu.

Gazetemiz olarak İşadamı Fatih Erbaş a yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, bol kazançlar dileriz.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı