Yıkılacak olan Karamürsel Hükümet Konağındaki resmi dairelerin Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine taşınmasını öğrenci velileri istemiyor.

Karamürsel Kaymakamlığının binası, fiziki açıdan yeterli olup olmadığıyla ilgili bir çalışma yapıldı. Binanın sağlamlığı yapılan inceleme neticesinde geçer not almadı. Onarım maliyeti, yeni binanın yapım maliyetinin yüzde 40’ını aşması sebebiyle bakanlık Karamürsel Kaymakamlığı binasını yıkmaya karar verdi.

 Karamürsel Kaymakamlığına bir yazı gönderildi ve binanın tahliye edilmesi istendi. Hal böyle olunca da Karamürsel Kaymakamlığı yeni bir bina aramaya başladı. İlçede seçeneklerden birinin de Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası oldu. İddialara göre kaymakamlığa bağlı bazı kurumlar bu binada hizmet verecek.

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velileri tepki gösterdi. Bugün lise binası önünde toplanan veliler öğrencilerin sınav senesinde böyle gündemlerle uğraşmaması gerektiğinin altını çizerek, okul binasının öğrencilere bırakılmasını istedi.

Öğrenci velileri yaptıkları açıklamada, “Koca Karamürsel’de yer yok diyorlar. Bir sürü yer var. Biz okulumuzdan çok memnunuz. Burası bir eğitim yeri. Başka bürokratlar burayı beğenmiş olabilir. Bizim çocuklarımız üniversiteye hazırlanıyor. Biz okul binasını vermek istemiyoruz. 70 öğrenci ve veli bir kenara itilmiş durumda” dediler.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı