Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı yenilenen Karamürsel İnönü ve Atatürk Caddelerinde asfaltlama ve kaldırım yapımı çalışmaları tamamlandı.

Karamürsel İnönü ve Atatürk caddelerinde, İSU tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan asfaltlama ve kaldırım yapımı çalışmaları tamamlandı. Son kat aşınma asfaltı serilen her iki cadde de kaldırımlar yenilendi dekoratif aydınlatmalarla estetik bir görüntüye kavuşan İnönü ve Atatürk caddeleri yenilendi. Yol çizgileri de çekilen her iki cadde estetik bir görüntüye kavuştu.

İNÖNÜ CADDESİNDE KALDIRIMLAR GENİŞLETİLDİ

Karamürsel İnönü Caddesi’nde yapılan altyapı çalışması sonrası caddede Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan üstyapı çalışmaları yapıldı. 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesi’nde asfaltlama çalışması ve granit plaktaşı kaldırım yapımı çalışmaları da tamamlandı. Kaldırımları genişletilen caddenin sağlı sollu her iki tarafı da granit plaktaşı kaldırım imalatı yapıldı.

YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ

350 metre uzunluktaki Atatürk Caddesinde asfaltlama yapıldı. Granit bordür ve plaktaşı ile kaldırımları yapılan caddede alt ve üstyapı baştan aşağı yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Yol çizgilerinin çizildiği cadde modern ve konforlu hale getirildi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı