Karamürsel Dereköy Mevkii Amiral Caddesi No 374 de faaliyet gösteren denize sıfır, muhteşem güneşin batışının gözlendiği ve Osman Gazi Köprü manzarasının yanı sıra Mohti Otel in havuz başı düğünleri ilçe ve çevre halkının ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Karamürsel, Yalova ve Kocaeli halkı tarafından Mohti Otel in havuz başı düğünlerinin çok güzel olduğu çok sıkça dile getiriliyor.

Güzel ve kaliteli hizmeti ile birlikte müşteri memnuniyetini kazanmış Mohti Otel in sahibi Mehmet Oruç u gazetemiz olarak ziyarettik ettik.

Gazetemize açıklamada bulunan Mohti Otel in sahibi Mehmet Oruç” Karamürsel, Kocaeli ve Yalova halkının otelimizde havuz başı düğünleri için bizleri tercih etmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizde düğün yapanlar çevresine de tavsiye de bulunduklarını sıkça bizlere söylemektedirler.

Mohti Otel olarak kına gecesi, toplantı, toplu yemekler, sünnet ve düğün törenlerini yaz ve kış mevsiminde havuz başında yapıyoruz. Yazında kır bahçesi seçeneğini sunuyoruz.  Kısa süreli çalıştığımız ve düğün organizasyon şirketiyle anlaşmamızı feshettik.

 Halkımızın isteği üzerine bundan sonra düğünlerin rezervasyonlarını sadece otelimiz alacaktır. Otel görevlilerimiz düğünlerde hizmet verecektir.

Yaz ve kış mevsiminde hafta içi 5 bin lira, hafta sonu 6 bin lira olan düğünlerimizdeki fiyatlarımızı pandemi nedeniyle değiştirmedik” açıklamasında bulundu.

MOHTİ OTEL İLETİŞİM ADRESİ VE REZARVASYON

Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkii Karamürsel / KOCAELİ

Tel. 0.262.4545590

 

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı