Karamürselli Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan ın kızı, Başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan ın kız kardeşi Nebahat Dedeli ve eşi Halil Dedeli akşam saatlerinde geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Samsun Kavak ilçesi Samsun Ankara karayolu 32. kilometresi Tekeli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Halil Dedeli (76) idaresindeki 41 EC 399 plakalı otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlerin arasından yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada, araç sürücüsü Halil Dedeli ile Nebahat Dedeli (57) ağır yaralandı. Halil Dedeli kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Nebahat Dedeli ise Kavak Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Acı haberi alan Başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan cenazeleri teslim almak üzere Samsun a hareket ettiği bilgisine ulaşıldı.

Gazetemiz olarak hayatını kaybeden Halil Dedeli ile Nebahat Dedeli ye Allahtan rahmet, Erdoğan ile Dedeli Ailelerine başsağlığı dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı