Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kangal ’in mesajı şöyle:

“Cumhuriyete ve bağımsızlığa giden yolun ilk adımı 19 Mayıs 1919’un 102. yılı kutlu olsun.

102. yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni Ata'mızın emanet ettiği gençlerimizle birlikte, onun izinde geleceğe güvenle taşıyacak; gurur, inanç ve büyük cesaretle ilelebet yaşatacağız.

 Cumhuriyet’in ilk adımı olan 19 Mayıs 1919 Türkiye tarihinin dönüm noktasıdır. Her türlü zorluğa rağmen vazgeçmemenin, inancın, kararlılığın ve tam bağımsız Türkiye idealinin vücut bulmuş halidir. 19 Mayıs bağımsızlığımızın önündeki engelleri yok eden onurlu mücadelenin tarihidir. 19 Mayıs en karanlık anlarda bile yurt sevgisiyle omuz omuza mücadele edenlerin tarihidir. 102 yıl önce Samsun’da yakılan Kurtuluş meşalesi, buradan tüm ülkemize yayılmış ve tüm ulusumuzu aydınlatmıştır.

Bugün Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş demokrasi ve uygarlık hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz.  Aziz şehitlerimizin huzurunda, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gençlerimizle birlikte demokratik, kalkınmış, çağdaş ve adil bir ülke sevdasıyla, hiç yılmadan, yorulmadan çok çalışacağız.19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. ”

Kaytazdere Belediye Başkanı

Ali KANGAL

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı