Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman Aydın, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 “İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan’ı geride bırakıyoruz. Ramazan’daki Orucun; Allah’ın yeryüzüne serdiği sofranın farkında olmamıza, nimetlerin kıymetini ve israfın çirkinliğini anlamamıza, hali vakti yerinde olanların yoksulların hallerinin farkına varmalarına vesile olduğunu ümit ediyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, küslerin barıştığı, sevginin coştuğu, umutların arttığı, kısacası toplumu toplum yapan en temel değerlerin hatırlandığı ve yaşandığı günlerdir.

Fakat bu yıl Ramazan Bayramını her zaman olduğundan farklı bir şekilde yaşayacak; akrabalarımız, büyüklerimiz, arkadaşlarımız, çocuklarımız ve torunlarımızla uzaktan bayramlaşacağız. Ancak bu fiziki ayrılık bizi bizden ayıramayacak; sevgi, saygı, şefkat ve merhamet bağlarıyla birbirimize bağlı olacağız.

Birlik ve beraberliği ile her daim dünya milletlerine örnek olan milletimizin, bu sıkıntılı günleri de en az zararla atlatacağına olan inancımız sonsuzdur. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,hastalarımıza acil şifalar dilerim..

Bu düşüncelerle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi en içten dileklerimle temenni ederim.”

Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı

Ali Osman AYDIN



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı